Au cri du Paon

Gîte de charme

 

Naast het klein bosje dat zijn naam aan de straat gegeven heeft, vindt u het oudste gebouw van de wijk, geheel vernieuwd door haar eigenaars in een aangenaam vakantiehuisje.

Vanuit de kalkstenenwoning geniet men van een prachtig panorama op de natuurlijke depressie van de Famenne en zijn heuvelachtige landschappen.  U ziet hier van Givet (Provincie Namen) tot Aywaille (Provincie Luik).

Gelegen op 50 m van het huis van de eigenaars, genesteld in een sfeervolle tuin, zult u zeker “verhuurders” van een andere aard ontmoeten : paard, ezel, kat, hond, kip en last but not least, pauwen .  Bent u allergisch aan dieren, hier moet u niet komen!

In de lente en de zomer mag u van het zwembad en de tennisbaan gebruik maken.

Dol van natuur en tuinen, zullen Laurence en Géry de WOUTERS en hun 4 kinderen u vriendelijk onthalen en proberen een beetje van het geluk ze hebben in deze mooie streek te wonen, met u te delen.

Aan de rand van het dorp Waha (waar zich de oudste romaanse kerk van België bevindt, verrijkt met prachtige kerkramen verwezenlijkt door Jean-Michel FOLON) en op 4 km van het zeer dynamisch stadje Marche-en-Famenne, ontbreken hier de ontspanningsmogelijkheden niet : keuze tussen natuur, cultuur, kunst, sport of zelf shopping zonder de talrijke gastronomische of simpelere restaurants van de streek te vergeten.

 
 
Copyright © 2009 Au cri du paon Recommended by Saweb